Fujitsu er japansk designet kvalitet i alle detaljer. I produktporteføljen findes alt fra det mindste luft – luft anlæg over deres lækre Waterstage luft – vand anlæg, og helt over i de store VRF anlæg med nærmest uanede muligheder – kort sagt så er der en løsning til alle behov.

Der ydes en 5 års totalgaranti på alle anlæg til det private marked. 

Luft – luft

Fujitsu Holiday

Det mest basale. Anlægget til den der ønsker sig de helt grundlæggende funktioner som køl/varme, og ikke stiller krav til timer og 10 graders funktion.        

SCOP op til 4,1 / SEER op til 6,7 A+/A++

Fujitsu Style

Anlægget der dækker de fleste behov. Style byder på 10 graders funktion, timer funktion og naturligvis mulighed for wifi opkobling via Fujitsu’s egen innovative app.

SCOP op til 4,4 / SEER op til 7,4. A+/A++
.

Fujitsu Prestige

Toppen af kransekagen, her får du et væld af funktioner som tilstedeværelsessensor, 10 graders funktion og uge timer. Høj ydelse i kompakt prisvindende design.

SCOP op til 5,12 / SEER op til 8,52 A+++/A+++

.

Fujitsu Sirius

Fujitsu´s stærkeste. Et rent kraftværk når det kommer til at levere varme med høj virkningsgrad. 10 graders funktion, timer og dobbelt swing der sikrer optimal fordeling.       

SCOP op til 5,21 / SEER op til 9,36 A+++/A+++

Fujitsu Harmony White

Med en Harmony får du funktioner som 10 graders funktion, timer, low noise funktion. Alt sammen pakket ind i et lækkert design med bløde linjer, og så er der mulighed for at styre hele herligheden via wifi. Designfront i hvid

SCOP op til 4,4 / SEER op til 7,4 A+/A++

Fujitsu Harmony Silver

Med en Harmony får du funktioner som 10 graders funktion, timer, low noise funktion. Alt sammen pakket ind i et lækkert design med bløde linjer, og så er der mulighed for at styre hele herligheden via wifi. Designfront i silver grå.

SCOP op til 4,4 / SEER op til 7,4 A+/A++

Fujitsu Nordica gulvmodel

Fujitsu Nordica monteres nede ved gulvet og kan derfor ofte virke mindre synlig i rummet. med sine 2 ventilatorer fordeler den hurtigt varmen i rummet. Nordica har naturligvis 10 graders funktion, low noise, og mulighed for wifi.

SCOP op til 4,2 / SEER op til 7,0 A+/A++

Fujitsu Sky loftkasette

Sky er det oplagte valg til det lidt større rum. Sky sørger for luftcirkulation i 360˚, og med sit diskrete udseende og behageligt lave lydniveau vil Sky være et populært valg i kontormiljøet med flere arbejdspladser eller i større arealer .

SCOP op til X,X / SEER op til X,X A+/A++

Luft – vand

Fujitsu Waterstage G55-175

Waterstage G modeller er et luft / vand anlæg med integreret 190ltr varmtvandsbeholder, varmtvandsprioritering, trykekspansion og cirkulationspumpe. Kort sagt, her får man et komplet anlæg med alle funktioner, høj ydelse og lækkert stilrent design som passer i de fleste hjem.

Ydelse fra 5-17KW

SCOP op til 4,53 ved35˚ 3,33 ved 55˚

Fujitsu Waterstage V55-175

 Waterstage G modeller er et luft / vand anlæg uden varmtvandsbeholder, og dermed en fleksibel løsning hvor pladsen er trang eller man ønsker at benytte en eksisterende beholder. Trykekspansion og cirkulationspumpe indbygget, Varmtvandsprioritering kan tilkøbes.

Ydelse fra 5-17KW

SCOP op til 4,53 ved35˚ 3,33 ved 55˚