Vi leverer og monterer din varmepumpe i Svendborg, og vi gør det med stor fornøjelse. Vi ved nemlig om nogen, hvor stor en befrielse det er for mange husejere, når de har investeret i en varmepumpe. Mange ting går nemlig op i en højere enhed, når man først har fået monteret sådan et varmepumpe anlæg. Inden vi går i gang med montagen, har du sikkert en række spørgsmål, som du ønsker svar på.

Vi hører ofte spørgsmål som:

 • Hvad er en luft til luft varmepumpe?
 • Hvad er en luft til vand varmepumpe?
 • Er der også noget der hedder Multi Split?
 • Hvor lang tid tager det at montere en varmepumpe?
 • Monterer I varmepumper andre steder end i Svendborg?
 • Monterer I andre former for klimaanlæg?
 • Hvorfor er varmepumper blevet så populære?
 • Hvad koster en varmepumpe?
 • Er den brugbar som aircondition?
 • Kan jeg opnå energitilskud?
 • Reparerer I eksisterende anlæg?

Vi er af den overbevisning, at der ikke findes dumme spørgsmål, og vi er naturligvis parate til at besvare de spørgsmål, som du må have vedrørende denne energivenlige form for opvarmning.

Hvilken model: Vi guider dig videre

Når vi mødes, er vi klar til at give dig en grundig information om teknologien, og vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at finde frem til lige netop det varmepumpe anlæg, som er relevant for din bolig. Ved at se på din nuværende form for opvarmning vil vi gerne give et bud på, hvor stor en besparelse du opnår. Mange vil for eksempel gerne vide, om vi kan udskifte et radiatorsystem til et varmepumpesystem, og mange er også i tvivl om, hvor meget støj den obligatoiske udedel giver.

Først og fremmest skal vi finde ud af, hvilken form for varmepumpe, der er bedst egnet til din husstand. Der findes forskellige former for opvarmning i Svendborg, og med os på sidelinjen er du sikret en professionel vejledning – vi guider dig sikkert videre, når du skal tage stilling til, hvilken varmepumpe der er optimal for dig. Skal det være en luft til luft pumpe, eller har du også brug for varmt vand i hanerne via en luft til vand varmepumpe?

Tilskud til din varmepumpe

Der findes forskellige tilskud til varmepumper, hvilket du kan læse meget mere om på SparEnergi, som er Energistyrelsens hjemmeside om energi. Det giver god mening at yde tilskud til husstande, som etablerer en varmepumpe. Svendborg Kommune er ingen undtagelse og vi hjælper dig med at skrive og sende ansøgningen af sted. Alle husejere i Svendborg Kommune samt medarbejdere i Svendborg Kommune tilbydes et energitjek af deres bolig, og det kan du læse mere om på kommunens hjemmeside.

Energitjek på hele Sydfyn

Er du interesseret i at høre mere om den energivenlige varmepumpe? Har du lyst til at få et helt uforpligtende besøg hvor vi giver svar på dine spørgsmål? Så tag fat i os pr telefon eller e-mail. Vi ved hvad vi taler om, og vi taler et sprog de fleste forstår. Og vi kører hellere end gerne en tur til fx Hesselager, Taasinge, Thurø, Faaborg og Svendborg.

Husk at tjekke nogle af vores modeller her på hjemmesiden. Vi har  blandt andet spritnye luft luft varmepumler fra Fujitsu. Husk også at hjælper med servicetjek af luft luft varmepumper samt service af luft vand varmepumper.

Ring: tlf. 3157 0005

Skriv: info@varmepumper-sydfyn.dk

Kontakt